Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 03. 2016

Nedelja mode u Parizu: Chloé jesen 2016.

Sloboda i duh 70-ih kroz oči heroine, Anne-France Dautheville

Kolekcija francuske kuće Chloé za jesen 2016. godine slavi slobodu i boemski duh Anne-France Dautheville, koja je 70-ih proputovala svet na motoru. Njen buntovnički, snažni duh je predstavljen u još jednoj fanstičnoj kolekciji, koja obiluje lepršavim haljinama, nasuprot mnogobrojnih komada od kože.

Haljine od šifona sa printom i koža nisu jedini ostavili snažan utisak. Tu su pončo ogrtači, oversized bunde, obavezne marame oko vrata, pa i nekoliko kaftana, koji se nose sa ili bez kožnih pantalona.

Claire Waight Keller, kreativa snaga kuće Chloé je pokazala da je njena posvećenost detaljima fantasična, tako da još jednom imamo obuću koja je već sada na našoj listi želja. Radi se o moto čizmama u različitim bojama, sa printom ili bez, do listova ili do kolena.

Očekivano, Chloé devojke nose predivne, ležerne lokne i akcentovane oči, sa nežno ružičastim usnama. Zaista imamo utisak da se svaka kolekcija nadovezuje na prethodnu, što čini rad ove kuće izuzetnim, a komade predivnim, novim klasicima.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search