Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 03. 2016

Nedelja mode u Parizu: H&M Studio jesen 2016.

Uz supermodele i brojne poznate ličnosti

Pliš, čipka i zmijski uzorak su dominirali u kolekciji H&M Studio, koja je dobrim delom inspirisana glamurom 80-ih. Pa ipak, kolekcija predstavljena na Nedelji mode u Parizu je sve ono što i očekujemo od švedskog modnog giganta: nosiva, mladalačka i dovoljno u skladu sa trendovima da može da se kombinuje tokom svakodnevnih izlazaka.

Pistom su prošetale Anja Rubik, Andreja PejićAmber Valletta, Jourdan Dunn, Natasha Poly, što je zaista impresivna postava i za jedan Haute Couture šou. Kada tome dodate da su u prvom redu sedele Olivia Palermo, Kate MaraEllen Von UnwerthCaroline De Maigret i Emma Roberts, jasno vam je da imate hit kolekciju za jesenje dane, jer ove dame, sa obe strane Atlantika, ne bi se pojavile da nisu znale da ih očekuke sjajna revija.

Ono što ne može da ne privuče pažnju su visoki šeširi i mini torbe sa dezenima, koji će biti odličan detalj na svakom izgledu. Visoke čizme sa animal printom su takođe pun pogodak, posebno uz haljine sa dubokim šlicem. Pantalone su ležernog kroja, dok među bojama dominira kraljevsko plava i crvena.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search