Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 11. 2015

Uz Burberry praznici stižu ranije

Fanstastična kampanja slavi spoj mode i umetnosti

Christopher Bailey je još jednom stvorio magičnu reklamnu kampanju za praznike, koja je ovog puta posvećena mjuziklu "Billy Elliot", koji ove godine slavi svoj 15. rođendan.

Burberry praznično slavlje ponovo predvodi Romeo Beckham, a pridružili su mu se Elton John, Naomi Campbell, Rosie Huntington-Whiteley, koji se su i sjajno zabavljali ispred objektiva Maria Testina.

U čast ovog kratkog filma održana je svečanost u Londonu koja je okupila mnoga poznata imena, a najviše pažnje je pripalo upravo učesnicima ovog projekta, među kojima su i Julie Walters, James Bay, dok su im se na proslavi pridružili Victoria BeckhamLaura BaileyElena Perminova i suprug Alexander LebedevPaloma Faith, Elizabeth HurleyErin O'Connor

Nije preterano reći da je Burberry ove godine nadmašio sva očekivanja, dok je Christopher Bailey još jednom pokazao da njemu inspiracije nikada ne manjka, mada ne treba zanemariti ni činjenicu da kuća beleži stalni rast profita, te je sjajan spoj kreativnosti i poslovnosti zaslužan za to što nam uz Burberry praznici stižu ranije.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search