Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 02. 2015

Rihanna i Beyonce uz Westovu kolekciju

Muzičar na Nedelji mode uz podršku mnogih zvezdi

Revija Kanye Westa na Nedelji mode u Njujorku, na kojoj je predstavio prvu Adidas Originals kolekciju, je šokirala modnu javnost, ali i zabavila sve koji prate živote poznatih ličnosti.

U prvim redovima su bile Kim Kardashian sa ćerkom North, koja je plakala na tatinoj reviji, što se nije baš dopalo Anni Wintour. Pored njih su sedeli Beyonce, P. Diddy, Alexander Wang, Rihanna, Jay Z, svekrva Kris Jenner, kao i njena ćerka Kendall, dok je pistom prošetala najmlađa Kylie.

Sama kolekcija je dobila poprilično negativne kritike, ali bilo je onih koje su u ovim modelima videli nešto osvežavajuće, ogoljeno i neočekivano. Najviše pažnje su privukle Yeezy Boost, koje su napravljene u samo 9000 komada, a čija cena je 350 dolara. Justin Bieber ih je već predstavio na svom Instagram nalogu, a na reviji je sedeo u drugom redu, jer jednostavno nije bilo dovoljno mesta za sve prijatelje Kayne Westa u prvim redovima. 

Definitivno zanimljiva revija, koja je više ličila na party nakon dodele muzičkih nagrada, nego na predstavljanje modne kolekcije. 

Kolekciju Yeezy Season 1 je prva od glave do pete ponela Kim Kardashian, kao prava dobra supruga. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search