Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 07. 2014

Kontroverzna izjava Rihanninog stiliste

O modi i novim kolekcijama

Mel Ottenberg, koji stilista popularne pevačice Rihanne, izjavio je da je sezona jesen/zima 2014.-15. "gotova". Ova izjava se konkretno odnosi na komade velikih modnih kuća, koje su zvezde već prošetale, te su prešle na kolekcije namenjene za sledeće proleće.

Među prvim zvezdama koje su ponele komade za jesen je upravo Rihanna, koja se na Nedelji mode u Parizu pojavila u Miu Miu kaputu, koje je tek sišao sa piste, samo nekoliko dana pre. Blake Lively je lice Gucci parfema i nekoliko jesenjih komada ove kuće je prošetala još tokom proleća, baš kao i Elle Fanning, koja se pojavila u raskošnoj Alexander McQueen kreaciji.

Društvene mreže, Instagram i Twitter posebno, su doprinele da se fotografije vrte, tako da je izjava Mel Ottenberga sasvim opravdana. Zašto bi ijedna žena želela da nosi komad koji je toliko puta viđen kako u modnim magazinima, tako i na društvenim mrežama?

Naravno, glavni i jedini krivci su čelnici modnih imperija, koje se utrkuju da obuku popularne dame, kako bi sebi obezbedili reklamu. Na isti način dolazi do toga da se potencijalni kupci zasite pojedinih komada i pre nego što se pojave u prodaji. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search