Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

31. 07. 2015

Modeli za hladne dane koje željno iščekujemo

Iz kolekcije jesen/zima 2015-16.

Tokom sezone proleće/leto 2015. godine, bilo nam je jasno koji su to vodeći trendovi među torbama. Kako se bliži jesen, sve nam je jasnije da se trendovi nisu još iskristalisali, jer se sa jedne strane insistira na tradicionalnim, jednostavnim modelima tipičnim za hladne dane, koje su predstavili Victoria Beckham, GivenchyCéline i Chloé, dok nas sa druge strane očekuje mnoštvo unikatnih i neobičnih modela, koje predvode kuće Olympia Le-Tan, Chanel sa Art-Deco plexiglass clutch modelom, veseli Louis Vuitton iz Pariza i takođe vedri modeli kuće Gucci.

Zato smo napravili listu naših favorita, bez obzira na trendove i stilove i tako odabrali 20-ak modela, koji će se u prodaji naći tokom avgusta, a koje bismo svakako želeli da imamo na raspolaganju. 

Kada je reč o bojama, ni tu nema pravila. Kuće Prada i Christopher Kane insistiraju na ružičastoj, Loewe i Paula Cademartori na plavoj, dok su braon nijanse i retro stil favoriti imperija BurberryChloéGivenchy i mnogih drugih.

Ne preostaje nam ništa drugo već da se divimo ovim modelima i pravimo sjajne kombinacije uz koje bismo poneli neke od njih.

Search