Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 05. 2012

Tajna spavaće sobe

Sve dolazi sa cenom

Kako trećinu života provodimo spavajući, svako će se složiti da bi krevet trebalo da bude naše malo utočište. Hästens kompanija, nastala još 1852. godine, je najprestižniji proizvođač dušeka na svetu, a o njihovoj ekskluzivnosti govori podatak da samo nekolicina ljudi na svetu ima licencu da pravi ove dušeke. Svaki dušek, osim što je ručno rađen i potrbno je nekoliko nedelja za izradu, je napraljveljen isključivo od prirodnih materijala, poput pamuka, konjske dlake i vune.

Fokus je kvalitetu, ne na kvantitetu, ali i na ceni. Ukoliko ste pomislili da je organski dušek odlična ideja, u pravu ste. Jer da nije, verovatno se Hästens dušeci ne bi koristili na evropskim dvorovima, niti u najpoznatijim hotelima sveta. S druge strane, cena, koja često prelazi 50.000 američkih dolara, zvuči gotovo neverovatno.

Model Vividus je najskuplji dušek na svetu, a osim što je izrađen od proverenih prirodnih materijala, u samom procesu pravljenja se uzimaju u obzir vaše svakodnevne navike, kako bi vam krevet bio u potpunosti u skladu sa potrebama. Izbor je lakši nego što izgleda: nova kola, manji stan ili dušek. Izbor je vaš. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search