Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

21. 11. 2014

Koliko odeće iz ormara zaista nosite?

Da li ste modni horder?

Istraživanja u Velikoj Britaniji pokazala su zastrašujuću statistiku: oko 20 posto odeće iz prosečnog ormara je ono što se nosi, ostalih 80 posto je višak. 

Neke od krpica su potpuno nove, neke imaju sentimentalnu vrednost, ali uprkos čestim apelima i savetima kako se osloboditi viška, odeća i detalji zauzimaju daleko više prostora nego što ijedna žena želi da prizna. Zato možemo slobodno da kažemo da je većina žena nije samo zavisna o kupovinu, već i da ima odlike sakupljača, znanih i kao horderi.

Žene su u stanju da čuvaju i pocepanu odeću, preuske farmerice, cipele sa previsokom potpeticom, a jedini razlog je to što osećaju grižu savesti ili se potajno nadaju da će se baš taj preskupi i krajnje nepraktičan komad pojaviti kao novi hit sezone. Rešenje je jednostavno: poklonite odeću onima koja je potrebnija, a nije teško ni napraviti svoju malu online prodavnicu, jer postoje sajtovi i kod nas na kojima se regularno prodaje nova i polovna odeća. 

Ono što vam zaista treba je par pantalona, farmerice, nekoliko bluza i džempera, najviše deset haljina, uključujući i onu malu crnu, koja je pogodna za sve prilike, dobar kaput ili jakna i obuća prilagođena vremenskim prilikama. Ukoliko imate izgrađen stil, uz malu pomoć nakita, ešarši, šešira, to će biti sasvim dovoljno za celu sezonu. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search