Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

21. 07. 2014

Stručna pomoć koži u borbi sa celulitom

Mezoterapija bez igala

Za: neinvazivna metoda koja pomaže koži da upije čak 90% aktivnih sastojaka iz preparata za negu, za razliku od uobičajenih 10% i adekvatna je za sve godine i pomaže pri svim stadijumima celulita – od blažih i početnih faza do okorelih i tvdrokornih naslaga.

Protiv: tretman se ne može raditi kod trudnica i dojilja, kod osoba obolelih od epilepsije, karcinoma, dijabetesa, kod prisutnih metalnih proteza u telu, kao i kod osoba sa pejsmejkerom. Što se tiče neželjenih efekata, oni nisu prisutni, osim u slučaju kada je osoba alergična na neki od sastojaka.

Mezoterapija kao medicinska tehnika postoji preko 50 godina i koristila se prvenstveno u medicinske, a tek posle u estetske svrhe. Klasična mezoterapija uključuje ubacivanje u slojeve kože i potkožno tkivo,  raznih supstanci mikroinjekcijama. Ovom tehnikom se tretiraju masne naslage i celulit.

Moderna i sve češće upotrebljavana alternativa mezoterapiji koju SML preporučuje, jeste no needle mezoterapija, odnosno, mezoterapija bez igala (mezoporacija), koja jednako efikasno rešava probleme kao i klasičan tretman , ali za one koje se plaše i ne vole igle, savršeno odgovara. Proces mezoporacije se radi uz pomoć pulsirajuće naizmenične struje koja stvara elektromagnetno polje pod čijim dejstvom se formiraju privremeni vodeni kanali- mezopore, u zaštitnom sloju između epiderma i derma, a to omogućava unos aktivnih materija u dublje sjojeve kože.

Ovaj tretman omogućava da koža apsorbuje čak 90% aktivnih sastojaka iz proizvoda koji se nanose na kožu, bilo da su u pitanju tretmani ili kućna nega, što je fenomenalan napredak jer inače, koža upije samo 10% aktivnih sastojaka iz krema i drugih preparata za negu. Dubina prodiranja koja se sa 1cm popne na čak 6cm.

Trajanje tretmana je 45 minuta.

Mezoterapija bez igala je sjajan način da nehirurškim putem postignete zadovoljavajuće rezultate i da bez bola i oporavka učinite nešto za svoje telo.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search