Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

29. 04. 2015

Depilacija pazuha za bezbrižno leto

Dugotrajno, efikasno ali i bolno...

Ako želite da tri nedelje ne razmišljate i ne brinete o izgledu vašeg pazuha, onda je depilacija savršeno rešenje za vas.

Iako veoma bolna, depilacija ove regije traje kratko a rezultati su zaista dugoročni, čak do tri nedelje bez neželjenih dlačica. Ako ste se odlučili za ovaj poduhvat, SML vam daje par saveta kako da se za depilaciju pripremite na pravi način!

Prvo, ako nemate naviku da radite piling pazuha – trebalo bi da počnete. Dobar bi bio piling malo jačeg abrazivnog dejstva. Ako vam nije pri ruci, možete upotrebiti i lufu. Nemojte ovo raditi tik pred uklanjanje dlačica, dajte koži dan da se smiri od pilinga.

Blagim losionom ili kremom smirite kožu pazuha posle uklanjanja mrtvih ćelija. Ne koristite dezodorans na dan uklanjanja malja iz korena, može doći do dodatne iritacije.

Istina je. Depilacija pazuha je bolna, ali dužina dlake može da utiče na to. Ako su dlačice prekratke, vosak neće moći da ih uhvati, ako su predugačke, proces će biti bolniji. Ako duže vreme niste uklanjali malje, bolje ih prvo malo skratite makazicama. Optimalna dužina za uklanjanje voskom je oko 5mm.

Ako i dalje niste sigurni da je depilacija pravi postupak za vas, isecite makazama deo velike trake i probajte na 2cm2 pazuha. Ako je i to previše bolno – uvek je tu brijač.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search