Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 04. 2015

Da li biste krvarili za lepotu?

Ova nova krema ne ostavlja drugi izbor!

Kažu da luksuz leži u jedinstvenosti. Otuda i potera za svime po meri koju su počeli bogati svih kultura. A šta može biti unikatnije od proizvoda koji je napravljen sa vašim DNK i kreiran prema vašim potrebama? Ništa. A kada ovom ultimativnom luksuzu dodate i obećanje mladalačke lepote onda je to zaista ono od čega se prave snovi. Da budemo precizniji, u pitanju je krema koja se pravi sa proteinima iz vaše krvi.

Krv i masti se već neko vreme koriste u industriji lepote, ali ako želite još personalizovaniji pristup nezi kože, onda je tu MC1 krema koja se pravi sa proteinima i faktorima rasta koji se nalaze u krvi. Kremu je u Nemačkoj razvila kozmetički dermatolog molekularne medicine, Barbara Sturm i skoro je stigla do Engleske i luksuznog Dorchester hotela.

MC1 kremu su već isprobale poznate žene, među kojima je i Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Elle Macpherson, Jada Pinkett Smith i Sienna Miller, koje tvrde da krema umanjuje znakove starenja tako što nagomilava kolagen, smanjuje pore i poboljšava moć regeneracije ćelija. Uz to, krema pomaže čak i pri psorijazi.

Cela stvar funkcioniše ovako:

Uzorak krvi se uzima od klijenta i inkubira na 37C oko 6 sati za koje vreme se u krvi stvaraju proteini i aktiviraju faktori rasta. Proteini su odvojeni i izvučeni iz uzorka uz pomoć specijalnog šprica i ubačeni u kremu dr. Strum i sledećeg dana je 50ml već isporučeno klijentu po ceni od oko 1000 eura. Doktorka takođe zadržava i bočicu klijentove krvi i zamrzava je za dalju upotrebu, da klijent ne bi morao stalno da dolazi do studija.

Doktorka Sturm u intervjuu objašnjava da su rezultati spektakularni i trenutni, jer MC1 uklanja upale u koži, umanjuje pore, nagomilava kolagen i daje blistav, zdrav sjaj koži svakog pacijenta. Takođe je efikasna i u umanjenju dermatitisa, psorijaze i akni, uz to pomažući bržem zarastanju rana.

Zvuči magično, zar ne? 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search