Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 03. 2015

Najupečatljivije kratke frizure za proleće

Smelo i praktično

Bilo da ste već ovisni o kratkoj kosi ili tek nameravate da zakoračite u ovaj svet smelih izbora, ne treba vam bolji povod od proleća da pronađete savršenu kratku frizuru.

Aktuelne kratke kose su ženstvene, laskaju obliku vašeg lica i jednostavno cool!

Stilizacija je ključ ove priče i zato dobro pazite kome ćete poveriti šišanje. Sve se svodi na to da se kreira savršeni ram za lice, a to ne može da se uradi bez slojeva, oblikovanja i teksturiranja- da, kratka kosa zahteva najviše rada, kako pri šišanju tako i priodržavanju, zato ako niste spremni da se posvetite, nemojte se ni upuštati u ovu avanturu.

Ali, ako se upustite, tu je izobilje prelepih opcija. Zaobljene varijante koje će smekšati crte lica, tekstururani pramenovi koji savršeno stoje gustoj kosi, možete staviti i šiške u prvi plan, što garantuje upečatljiv izgled ili ići na sigurne varijante bez previše asimetrije.

Ako ipak želite veliku promenu, undercut je kao stvoren za to, kombinovan sa čiroki frizurom kao što nosi Miley Cyrus - ovaj izgled može da se transformiše u opasniji ili nežniji, po želji i veoma je upečatljiv.

Još jedna sjajna stvar kod kratkih frizura jeste i činjenica da šnale, rajfovi i drugi aksesoari za kosu ne samo što super izgledaju nego i pomažu u stilizaciji.

Pogledajte koje frizure smo izdvojili kao najbolju ilustraciju napisanog:

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search