Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 01. 2015

Ultimativni vodič za šiške

Vreme je da ih isprobate, ako već niste

Pobedite zimsku dosadu i osvežite vaš izgled šiškama-ništa nije toliko jednostavno a efektno! Sve inspiracije kako sa pisti tako i sa crvenog tepiha nam kažu da su šiške super popularne za ovu godinu, zato vam i predstavljamo ovaj mali vodič za pronalaženje savršenih.

Ako dugo niste nosili šiške, dajte sebi malo vremena da se naviknete na njih, par nedelja je sasvim dovoljno. Šiške će vam izgledati mnogo prirodnije ako ih fenirate na dole, ka nosu ili ih potpuno izravnate.

Ako ste kovrdžavi, samo je mit da ne možete nositi  šiške. Trik je da samo radite sa onim što imate a to je tekstura vaše kose. Izbegavajte oštre  linije i šiške će se uklopiti u vašu kosu bez problema.

A ako želite da nosite male, odnosno kratke šiške, najpotrebnije vam je samopouzdanje! Bilo da se odlučite za stil super ravnih šiški ili prirodnijih i istanjenih, morate ih više negovati da bi ostale na mestu ali i nositi sa stavom.

Najpopularnije su svakako šiške sa strane, kako su najlakše za održavanje i lakše za puštanje. Najbolje je da ovakve šiške budu stanjene i da izgledaju pomalo neuredno jer super upeglani look definitivno nije u trendu ove godine, a i mnogo je teži za održavanje, a šiške sa strane su nekako u casual stilu.

Da biste šiškama dali život i pokretljivost, stavite penu na njih dok su mokre i sušite ih pokretima četkom napred-nazad, a ako vam je kosa već dosta ravna, nanesite sprej za gustinu kose i samo sušite fenom dok ne budu suve oko 80% i pustite ih da se osuše same do kraja.

Ako imate kratku, dečačku frizuru, dužina šiški određuje ton celog izgleda. Dužina do obrva daće vam nežniji efekat a istanjene, duže šiške su pravi rock’n’roll momenat.

Možda vam šiške deluju kao mnogo posla, ali nije baš tako, a i one mogu da vam daju instant promenu u svakom trenutku, tako da možete drugačije da ih stilizujete sa razdeljkom na sredini ili sa strane, a kada nosite podignutu kosu, pustita par pramenova da vam ispadne sa strane da napravite balans.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search