Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 12. 2014

Instant bubuljica-instant rešenje!

Otarasite se nezvanog gosta odmah

Spremate se za žurku, a na sred obraza, nosa, čela (ili nekog drugog super vidljivom mesta) pojavila se grozna bubuljica... Ponekad ni sva nega, pravilna ishrana i san ne pomažu, to se samo desi, ali sada kada je tu, potrebnasu nam instant rešenja za brzu reakciju i eliminaciju nezvanog gosta. Ovo je par trikova baš za tu priliku:

Ako je mesto koje želite da prekrijete već neka mala krasta, pre šminke je dobro natapkajte kremom da bi što više smekšala. Šminka vrlo loše izgledan na suvoj koži, jer tu potamni, pa se mesto još vise vidi.

Nema potrebe da celo lice prekrivate teškim podlogama. Mnogo je bolje da stavite prozračnu podlogu, a na sam problem dobar korektor. Kada ste stavili tečnu podlogu, vreme je da se pozabavite bubuljicom. Teži, kremasti korektor natapkajete na bubuljicu prstom ili četkicom. Prstom tapkajte i nekoliko milimetara oko samog mesta, da bi se boja stopila sa ostatkom tena. Kada ste prekrili šta ste želeli, umočite prst u puder u prahu i natapkajte preko kamuflaže, tako ćete fiksirati šminku. Ostatak lica takođe pređite puderom u prahu, ali u mnogo manjem sloju i koristeći veliku pufnastu četku.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search